Arkiv för Effectly Kategorin

[thinkemotions] – frukostmöte 17 mars

thinkemotions

I samarbetet med Effectly AB kan jag nu erbjuda ett bra frukostseminarium om kundresor och köpbeteende som Effectly håller tillsammans med Brandson och Google. [thinkemotions] äger rum den 17 mars på United Spaces i Stockholm. Läs mer och registrera dig!

Inbjudan: Customer Journey Mapping workshop

Customer journey Effectly

Bild från Effectlys Customer Journey Mapping Workshop

Customer Journey Mapping Workshop

Vill du göra skillnad med fantastiska upplevelser och emotionella möten, som skapar ökat förtroende och blir din viktigaste konkurrensfaktor? Starta då med att kartlägga dina kunders resa genom ditt varumärke.

Det för att kunna ge dina kunder mer kärlek i sin resa genom ditt varumärke så att de:
• Stannar kvar längre som kund
• Betalar mer för din produkt/tjänst
• Rekommenderar ditt varumärke till vänner och kollegor

Välkommen på Customer Journey Mapping workshop hos Effectly  3 februari, 9 mars eller 6 april. Läs mer på Effectlys hemsida.

Inbjudan: Workshop Customer Journey Mapping

Customer Journey Mapping 1510

Kundlojalitet handlar idag om att se holistiskt på just kundens resa och hur alla kontaktpunkter bidrar. Kunderna längtar efter enkla och bekymmersfria kontakter i alla kanaler. Då blir låg ansträngning och bra upplevelser viktiga parametrar för att driva ökad lojalitet. Det handlar alltså om känslor och där empatikartan blir ett av dina viktigaste insiktskort.

Jag vill därför välkomna dig till en av effectlys öppna workshops i Customer Journey Mapping, kanske en av de viktigaste aktiviteterna under 2015? Antalet platser i workshopen är begränsat så anmäl dig (er) redan idag, deras tidigare workshops blev snabbt fullbokade, så ta nu tillfället att lära, nätverka, och ha kul med andra CX experter.

Anmäl dig på denna länk

Workshop – Customer Journey Mapping

Workshop Effectly

Via mitt samarbete med Effectly kan jag erbjuda denna utbildning. Mer information hittar du via denna länk

 

Lyckad driftsättning av Multichannel Contact center för kund i mål

Jerry driftsättnming 1411

Uppdraget bestod inledningsvis i stöd vid utvärdering och avtal kring Contact Center- och ärendehanteringssystem. Därefter har uppdraget övergått i att vara kundens projektledare vid införandet av dessa system.

Contact Center systemet är nu driftsatt. En mycket lyckad start utan några som helst driftstörande problem. Konsolidering av systemet pågår nu och samtidigt planerar vi för driftsättning av ärendehanteringssystemet.