Arkiv för Öppen Linje Kategorin

Nätverksträff Ystad 131112

 

131111 Nätverksträff Ystad (29)

I november 2013 genomför teleutbildningar.se en nätverksträff i Ystad.

Som ledare är du många gånger ensam vid beslut. Du har dessutom ständigt kravet på dig att hänga med i utvecklingen. Då kan det vara skönt att prata med personer som är eller varit i liknande situationer.

Nätverksträffen leds av Ann-Britt Kemfors och Birgitta Sandell från Öppen Linje, Alf Kjeller från Alf Kjeller Konsult AB och Jerry Nilsson.

Mer information och anmälan hittar du på teleutbildningar.se hemsida.

Ny utbildning – teleansvar

130925 Utb Teleansvar (4)

 

25-26 september i år genomför vi i teleutbildningar.se en helt ny utbildning i teleansvar.

Att arbeta med ett telefoniansvar eller att ansvara för någon del i samtalets långa väg genom företaget är inte det lättaste alla gånger. Det kan innebära att ena veckan får man skäll för att det gamla telefonisystemet inte fungerar som det ska, den andra gnäller kollegorna för att de inte förstår sina nya applikationer.

Vår utbildning ”Samtalets långa väg – Teleansvar” är en bred utbildning och vänder sig både till dig som är ”ny på jobbet” och till dig som på något sätt arbetar med telefoni inom någon del av företaget. Det kan vara att du behöver veta mer om helheten, fått ett utökat ansvar eller nya arbetsuppgifter.

Mer information och anmälan finns på teleutbildningar.se

Kursledare är Alf Kjeller på Alf Kjeller Konsult AB, Birgitta Sandell på Öppen Linje och Jerry Nilsson

teleutbildningar.se

Logga teleutb 646x186

Genom ett samarbete med Alf Kjeller Konsult AB och Öppen Linje har utbildningskonceptet ”teleutbildningar.se” startats. Syftet är att erbjuda praktiska utbildningar inom teleområdet som ligger i kittet mellan allmänna ledarskaps/projektledarutbildningar och teknik/produktutbildningar.

Mer information finns på teleutbildningar.se.

Information om Alf Kjeller Konsult AB och Öppen Linje får du via länkarna till deras hemsidor.